четвртак, 27. јун 2013.

Proizvod koji sam jednom prilikom poručila sasvim slučajno, da bih proverila da li mi odgovara je Avonov Final Touch puder u kamenu (Color trendov), dostupan u dve nijanse: Transculent i Transculent Tan.
Svilenkasti puder se lako nanosi i pruža besprekoran mat izgled. 

Iznenađena sam njegovom izuzetno niskom cenom, i svima ga zaista preporučujem, jer su korisnici zadovoljni ovim proizvodom i mislim da mi je jedan od proizvoda koji obavezno poručim u svakoj novo brošuri.
Njegova cena u najnovijoj brošuri je 299 
dinara, i za tu minimalnu sumu novca, on je besprekoran!

Još jedan veoma dobar proizvod je Avonov ClearSkin korektor.
Jedna vrlo praktična kozmetička sitnica koju svaka dama treba da ima u svom neseseru za prikrivanje nepravilnosti na licu. Korektor je deo Avonove kolekcije ClearSkin i namenjen je pre svega mladima ali mogu ga koristiti svi koji imaju problem sa aknama.
Koristi se za ubrzavanje izlecenja akni i bubuljica i ublazavanje crvenila. Ne treba ocekivati cudo jer je to ipak samo pomocno sredstvo za eliminisanje bubuljica. Estetski ovaj korektor, prikriva akne i bubuljice jer je u boji koze. Iako postoje brojni slični stikovi za prikrivanje nepravilnosti na kozi, odlucila sam se za ovaj jer je antibakterijski i sadrzi materije koje umiruju kozu. Pored toga, odlikuje se i relativno povoljnom cenom.
Praktičan je i postoji samo jedna nijanska koja se uvek prilagodi vašoj boji i besprekorno prekriva akne. U novom katalogu njegova cena je 380 dinara. 
Ukoliko i vi imate iskustva, komentarišite! :)
Moj trenutno omiljeni proizvod koji je skoro izasao je Avonova maskara Infinitize.
Izašla je nedavno i svi korisnici su prezadovoljni, jer ima dugotrajan efekat, ne stvara grudvice i vodootporna je, pa mnogi kažu da se teško skida.
Trepavice su duže, uvijenije i podignutije.
Četkica se sastoji iz tri efekta koji u potpunosti zahvate svaku trepavicu.
Može se naći u Avon katalozima, i cena joj je oko 850 dinara, ali je često na popustima, zbog velike zainteresovanosti. Trenutno je oko 550 dinara. Korisna je i svima je preporučujem! :)
Da li ste vi imali iskustva sa ovom maskarom?





Hello,
Ovo je jedan blog posvećen mom omiljenom Avonu, o čijim proizvodima ću i pisati.
Avon dama sam već godinu dana i veoma sam zadovoljna njihovim proizvodima, zaista. Svaki proizvod je veoma dobar i svi korisnici su zadovoljni, do sada nisam imala nekih većih zamerki. :)
Možete me pitati za moje iskustvo sa njihovim proizvodima, a ja ću vam rado odgovarati! (:



Ovo predstavlja samo, recimo, uvod o mom Blogu, a ja ću vam pisati o favorite proizvodima i o svim proizvodima sa kojima sam imala iskustva!
Pratite me, pitajteeee :)